Donează

Ne poți susține!

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și v-ați arătat interesați de a face o donație! Pentru voi am pus la punct această opțiune prin care puteți susține eforturile de cercetare axate pe dezvoltarea unui vaccin preventiv pentru COVID-19.

Aceasta este prima campanie de crowdfunding menită să sprijine cercetarea românească la cel mai înalt nivel. 

Pentru ce avem nevoie de donații?

Pentru a continua testele pre-clinice deja începute pentru vaccin și a progresa cu următoarele etape ce implică studii de formulare și stabilitate precum și pregătirea studiilor de fază clinică I și II (testare pe voluntari).

Acestea implică costuri pentru sinteza componentelor vaccinului, consumabile și reactivi pentru studiile pre-clinice pe celule umane și componentele necesare pentru operaționalizarea și acreditarea facilității de producție în condiții de sterilitate GMP, disponibilă în cadrul OncoGen.

În ce stadiu ne aflăm?

Am publicat studiul colectivului nostru de cercetare în care este prezentată tehnologia utilizată pentru producerea vaccinului românesc împotriva SARS-nCov-2. Studiul se poate citi la acest link.

Am reușit sintetizarea peptidelor ce intră în componența vaccinului, iar în momentul de față suntem în faza de testare a vaccinului în laborator pe celule ale sistemului imun uman.

Puteți copia conturile de mai jos:

RON: RO16 RZBR 0000 0600 2170 4922
EUR: RO91 RZBR 0000 0600 2170 4930
USD: RO53 RZBR 0000 0600 2170 4935
Banca Raiffeisen Bank Timișoara, sucursala Arieș

Pentru solicitarea unui contract de sponsorizare sau alte detalii, ne puteți contacta la AsociatiaOncoGen@oncogen.ro.

Contact

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu”
bd. Liviu Rebreanu, nr. 156
300723 Timișoara, Romania
info@oncogen.ro

© OncoGen Research Centre. 2019-2020. Toate drepturile rezervate. Website de Ecuson Studio