Conferinta de inaugurare OncoGen

Un sfârșit e un început…

Conferința de închidere a proiectului Oncogen va reprezenta de asemenea inaugurarea oficială a centrului de cercetare. Evenimentul va asigura vizibilitatea centrului Oncogen, oferind astfel oportunitățile de conectare cu rețele științifice din domeniu și de întărire a colaborărilor existente. Integrarea in Aria Europeană de Cercetare va contribui semnficativ la sustenabilitatea obiectivului după finalizarea investiției prin participarea în proiecte științifice finanțate prin programe ale Comisiei Europene.

oncogen opening-RO

Conferinţa de închidere a proiectului și de prezentare a obiectivelor de cercetare ale Centrului de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen

Avem onoarea de a vă invita la Deschiderea Oficială a Centrului de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, din Timișoara, Bd. Iosif Bulbuca Nr. 10, eveniment care va avea loc în data de 23 octombrie 2014, la ora 10:30.

Cu această ocazie va avea loc vizitarea institutului și masa rotundă cu tema ”OncoGen towards Horizon 2020”, coordonată de Dr. Paula Salmikangas, președinte al Comitetului pentru Terapii Avansate, Londra, Marea Britanie.

Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen este infrastructura de cercetare a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” Timișoara, a beneficiat de o finanțare de 12 milioane euro prin Fondurile Structurale POS CCE, apelul A2-O2.21-2009-4 și a fost construit în perioada 2010-2015. Centrul este dotat cu toate fluxurile tehnologice necesare cercetării medicale de vârf, fiind echipat cu facilități de cercetare fundamentală și aplicată pentru medicina translațională, inclusiv o facilitate GMP, încăperi BSL2, bancă de celule și țesuturi, și o biobază.

Program conferinta OncoGen

Prezentare invitati masa rotunda

 

Comments are closed